100 baby challenge dansk sims 4

Sims 4: 100 baby challenge

En af de mest elskede og spillede udfordringer indenfor the sims universet! Jeg har valgt at oversætte hele udfordringen til dansk (Her er den originale) sådan at alle kan være med. 100 baby challenge til sims 4 går i korte træk ud på at skabe 100 babyer fordelt på færrest generationer. Du taber udfordringen hvis at du snyder eller din matriark bliver gammel uden at efterlade en arving! God fornøjelse 🙂

Forberedelse

Lav en simmer

 • skab en kvindelig ungvoksen simmer eller download en fra galleriet. Dette er din første matriark. Det anbefales at du vælger mindst en egenskab som kan hjælpe dig med udfordringen såsom romantisk, familieorienteret eller kreativ. Hendes udseende og egenskaber er ellers helt op til dig!
  Arbejdstid: Din matriark må gerne være en alien!
  Vampyrer: Din matriark må IKKE være en vampyr.

Find et hjem

 • Du må flytte din matriark ind som det passer dig. Du må dog kun bruge dine start penge. Du må ikke bruge snyd til at give dig selv flere penge eller et gratis hjem. Matriarker kan flytte på et hvert tidspunkt, så længe de har råd til det nye hus uden brug af snyd.

Livslængde

 • Under spilindstillinger skal du sætte din simmers levetid til normal, og du må selv vælge om resten af dit nabolag skal være med auto ældning eller om du vil have at dine børn lever for evigt!

Gameplay

Ældning

 • Børn må blive ældre efter følgende regler:
  Babyer må kun vokse op på deres naturlige fødselsdag.
  Tumlinger må vokse op når de har level 3 i alle færdigheder eller når de har max level i 3 færdigheder og på deres naturlige fødselsdag.
  Børn må vokse op når de får karakteren A i skolen eller på deres naturlige fødselsdag.
  Teenagere må vokse op når de får karakteren A i skolen eller på deres naturlige fødselsdag.

At få børn

 • Din matriark må ikke blive gravid med den samme simmer to gange. En graviditet pr. far. Fødsel af for eksempel tvillinger og trillinger er helt fint og alle børn tæller stadigvæk med i total resultatet.
  Arbejdstid: Din matriark må gerne føde på hospitalet, men vær opmærksom på at “Byliv’s” grund egenskaber kun virker hvis du føder derhjemme.
 • Der er ingen begrænsninger på hvem der kan være far til børnene i denne udfordring, men ingen af fædrene må flytte ind i husholdningen eller deltage på nogen anden måde end at gøre din matriark gravid.
 • Du må gerne adoptere et barn uden straf, men barnet tæller ikke med i dit total resultat af udfordringen, så det anbefales ikke at du gør det.
 • Dit barns egenskaber og langtidsønske SKAL være tilfældigt, du må ikke vælge dem selv. Du kan bruge en beregner som du finder lige her
 • Det er ikke tilladt at snyde med børnenes køn – heller ikke med frugter eller musik. Din matriark må derfor ikke lytte til pop eller alternativ musik imens hun er gravid og heller ikke spise gulerødder og jordbær.

Din arving

 • Når din matriark bliver gammel, skal den yngste datter overtage matriark rollen. Hvis den nye matriark ikke er ung voksen endnu, skal den gamle matriark blive på grunden og passe på hende. Når den nye matriark er ung voksen kan du flytte den gamle matriark ud af huset, sådan at der er mere plads til nye børn. Hvis der stadigvæk er børn fra den gamle matriark i husholdningen, skal den nye matriark tage sig af dem indtil de er gamle nok til at flytte ud.
 • Din matriark må først blive gift når at hun bliver gammel eller hendes sidste datter er gammel nok til at blive den nye matriark. Når hun er gift skal hun flytte ud og bo med hendes mand. Hun må gerne have kærester i hendes ungdom, men hun må ikke blive forlovet med dem og de må ikke flytte ind.
 • Børn som er blevet ung voksne må gerne flytte ud af husholdningen, så der er plads til flere børn. De må aldrig flytte ind igen.
 • Det er ikke tilladt til dræbe yngre simmere for at gøre plads til nye børn. Dine matriark’s børn tæller derfor kun i udfordringen når de er blevet ung voksne, den eneste undtagelse er ved dit sidste barn, her slutter udfordringen.

Karriere

 • Din matriark og hendes arving må aldrig have et job som er udenfor deres hjem. De må tjene penge ved at sælge malerier, skrive bøger eller sælge grønt.
  Arbejdstid: Din matriark må gerne eje en forretning, men dette kræver at hun har råd til forretningen uden snyd – og du vil have mindre tid til at forbedre dine børns karakterer og færdigheder.
  Byliv: Din matriark må have alle jobs som kommer med udvidelsen byliv, hun skal bare arbejde hjemme.
 • Teenagere må gerne have jobs, så de kan hjælpe familien.

Forlade hjem grunden

 • Din matriark må forlade grunden på alle tidspunkter. Hun kan besøge alle grunde for at finde samlinger, jage efter mænd eller spille på instrumenter for penge.
  Vildmarksliv: Din matriark må gerne tage på ferie til Granite Falls, så hun kan lede efter samlinger, men hun skal tage hele husholdningen med sig. Hun må ikke tage på ferie når hun er gravid.

Belønninger og færdigheder

 • Det rådes og er tilladt at købe frugtbar belønningen, når du har nok langtidslykke point. Alle andre belønninger som du tjener igennem langtidslykke, sociale arrangementer og samlinger må du også gerne bruge, bortset fra dem som øger din simmers levetid eller redder dem fra døden.
 • Hvis du vil bruge grund egenskaber, kan du selv vælge dem.

Restriktioner

CC / Brugerdefineret indhold

 • Du må ikke bruge mod eller cc som giver dig fordele i forhold til andre spillere, det inkludere mods som kan ændre antallet af simmere der kan være i din husholdning. Du må dog bruge alt det CC / Tøj / Makeup som du vil.

Snyd

 • Det er ikke tilladt at bruge snyd som giver dig fordele i forhold til andre spillere, dette inkludere penge snyd, behov snyd, karakter snyd, langtidslykke snyd og snyd som giver dig adgang til specielle objekter. Moveobjects snydekoden er dog tilladt og det er også tilladt at resette din simmer hvis du oplever glitches.

Service

 • Det er tilladt at bruge barnepige og rengøring, men du må ikke bruge gratis service belønningen, da det giver dig en fordel.

Klubber

 • Du må gerne deltage i klubber, men du må ikke bruge deres fordele.

Ekstra udfordringer

Alien udfordring

 • Din matriark skal være alien eller hybrid. Kun alien eller hybrid børn tæller imod det totale resultat. Normale børn tæller ikke, men de kan stadigvæk kun flyttes når de bliver ung voksne.

Udødelig matriark udfordringen

 • Alle 100 børn skal fødes af den samme matriark. I denne udfordring er det tilladt at bruge langtidslykke point og andet til at forlænge hendes liv. Du taber denne udfordring så snart din matriark bliver ældre.
 • Vampyrer: I denne udfordring må din matriark gerne være vampyr – hun skal dog bides af en allerede eksisterende vampyr. Du må ikke gøre hende til vampyr i CAS eller bruge snyd.

Ekstra info!

Vil du gerne holde styr på din familie? Nogen gange når at sims bliver opdateret af Electronic Arts kan stamtræerne gå tabt. Undgå dette ved at bruge tjenester såsom theplumtreeapp.com og tast dem ind manuelt.

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare