Har du problemer med mods og cc efter opdateringen til The Sims 4 Hunde og Katte? LÆS HER! (Mac og Pc)

The Sims 4 hunde og katte er kommet med en kæmpe opdateringen. Desværre for os mod lovers har den skabt problemer med flere mods og endda CC!

Nogle ting kan fixes, andre kan ikke. Kan du undværer dine mods i en uge eller to, rådes du til at fjerne alt i mods mappen og starte på en frisk ved at downloade opdateringerne som kommer i løbet af de næste par uger.

Dette er selvfølgelig ikke det fedeste, specielt ikke for mig som har siddet med min history challenge de sidste 7 måneder og har indsamlet enorme mængder CC... Her er dog et par hot fixes som kan hjælpe dig lidt på vej!

Smid alle mods ud og installer de opdaterede

Jeg taler ikke om CC, kun om mods. Det er alle de filer som piller ved dine spil filer...

For eksempel: MC Command Center er et MOD, imens tøj og hår er CC.

Mods mappen findes: MAC OG PC: Dokumenter > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods

Slet ALLE mods i mappen.

Herefter besøger du ALLE de mods sider du har hentet fra og finder de opdaterede versioner på de pågældende hjemmesider. Er moddet IKKE blevet opdateret af skaberen, bedes du vente med at installere det på ny.

Kan du ikke huske hvor du har hentet moddet fra? Kopir filnavnet og smid det ind i google, chancen for at du finder det er relativ stor.

Se listen længere nede på siden over MODS som IKKE er blevet opdateret og mods som ER blevet opdateret (pr. 15.11.17)

SE LISTEN OVER OPDATEREDE OG IKKE OPDATEREDE MODS

Sims spillere er ved at samle en liste over mods og CC som er blevet opdateret - og selvfølgelig dem som IKKE er. Du kan finde listen lige her

Chancen for at du finder dit mod derinde er HØJ. Så kig listen igennem og opdater dine mods eller slet dem.

Rens ud i dit CC

Du skal nok regne med at sætte lidt tid af til at gøre dette. Forvirre teksten dig, bedes du se videoen nederst på siden (OBS! ENGELSK)

MAC og PC

Download The Sims Tray Importer (MAC) (PC). (Se engelsk talende video længere nede). Åben dit Sims spil og skab en familie som har ALT det CC på kroppen, som IKKE virker. Husk du kan lave flere outfits. Gem familien i dit bibliotek, luk spillet og åben Tray Importer.


Du vil kunne se familie til venstre.

Gå til fanen CC... Her kan du se navnet på ALT det tøj som du netop har sat på dem. Vælg Open Mods Folder og søg efter de korrupte CC filer ved at søge efter NAVNET.

Du kan vælge at SLETTE det eller at lave en google søgning efter filnavnet og se om der er kommet en opdatering... Kan du undvære det, foreslår jeg at det slettes.

Se engelsk talende video her:

MAC

PC

Problemer med møbler og senge?

Flere oplever problemer med senge og møbler efter opdateringen. Hent The Sims 4 Studio til både MAC og PC (OBS! DU SKAL OPRETTE EN BRUGER PÅ WEBSTEDET). Gå til Tools -> batch fix --> misc -> Batch fix for beds (cats and dogs) -> run.

Dette skulle afhjælpe problemet.

Andre oplever også at det kan fixes ved at købe en seng på grunden (Den forsvinder), rejse tilbage til Rediger verden og igen tilbage til huset... Her vil sengen så komme igen... Det er en lang workaround og anbefales ikke.

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare