History Challenge CC – gave til jer!

Nu hvor at vi er kommet så langt som til en afstemning i History Challenge, tænkte jeg at jeg ville dele en lille ting med jer... Jeg kan bruge timer i mit spil på at male de "perfekte" portrætter af de vigtige personer i min history challenge, men i stedet laver jeg lidt snyde CC - så jeg kan slippe!

De portrætter jeg laver ender altid på et museum sidst i udfordringen, så mine nutids simmere har lidt pænt at kigge på 🙂 Jeg kan godt lide at hele byen emmer af historie... Så jeg har både kirkegårde, underjordiske hemmeligheder og selvfølgelig portrætter af alle de historiske personer.

Imens jeg venter på at afstemningen om hvilken familie der skal fortsætte slutter, forbereder jeg næste kapitel! (Den slutter i morgen, husk at stem her)

Du kan hente 6 portrætter. De 3 kejserinder og de 3 kejsere. Vikingerne er jeg igang med og kommer nok i en samlet pakke senere.

En stor tak for rammerne til billederne, som er lavet af SoraMayKu, tjek også hendes fede billeder ud!

Hent billederne lige her!
https://drive.google.com/open?id=0B5WuVmse68SObTV0ZkFLZWZ0Rnc4.

Ved du ikke hvordan at man installere cc? Se filmen i bunden!

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare