Min history challenge part 6 (+18!!!)

Velkommen til part 6 af min insane History Challenge! Jeg ved godt at det er lang tid siden jeg sidst har skrevet på den, men til mit forsvar er den til gengæld dobbelt så lang!

Har du ikke fulgt med i part 1, 2, 3, 4 eller 5? Så er du gået glip af noget 🙂 Skynd dig at læse fra begyndelse med Adam og Eva!

Få besked når der kommer nyt...

Nu kan tilmelde dig updates omkring udfordringen, så sender jeg en mail, når at der kommer nyt! Bare rolig, jeg spammer dig ikke - det eneste du får besked om er history challenge.

Følg med i stamtræet

Jeg ved godt navne og personer kan være en smule krøllet. Jeg har derfor et fuldt stamtræ som i kan følge direkte herinde: https://www.familyecho.com/?p=FFLDK&c=17pewp2zo05&f=394146718208217736

Til dig som har læst med...

Spar lidt tid og kræfter, kom ned til bunden af siden hvor at det seneste nye altid vil være. Her vil der også være et kommentarfelt for yderligere spørgsmål eller kommentarer 🙂

Få besked når der kommer nyt...

Nu kan du tilmelde dig updates omkring udfordringen, så sender jeg en mail, når at der kommer nyt! Bare rolig, jeg spammer dig ikke - det eneste du får besked om er history challenge.

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare