Tidlig civilisation- History Challenge

"Værktøjer og nye tanker skaber nu byer og landegrænser. De heldige simmere kan nu både skrive og læse, sådan at de nemmere kan finde ny viden til at forme verden"

Nå du kommer til denne tidsalder, kan du gå ind i byg og ændre dit hus til et tidlig civilisations hus (For eksempel Det gamle egypten, Romeriget, Azteker riget, Vikinge lejre etc.)

Du kan også organisere dine nabolag til at ligne lande. For eksempel kan Oasis Springs ligne Egypten, Willow Creek Romeriget, Newcrest Norden (Vikinger). Du kan derefter organisere de andre familier, sådan at de lidt mørkere bor i Egypten, imens dine lyse blonde simmere er fra norden.

Brug tid på at gøre dine nabolag klar, spillet er klart sjovest hvis alle simmere bor i realistiske huse og at byen er levende. De simmere som ikke er i din husholdning, kan du evt. give nyt tøj på fra LES i Nabolags redigeringen. Du kan finde andres kreationer på galleriet, både restauranter, barer, parker etc. som passer til denne tidsalder.

Faroen og hans kone bliver også forældre til en lille pige... De døber hende Kleopatra 😉

Begrænsninger

 • Langtidsønske
  Simmere i denne tidsalder har opdaget værdien ved penge, kunst og venskaber - de brugte meget tid på alle tre ting.
  Simmere må nu OGSÅ have egenskaberne: Ven med verden, Kurator, Rigdom, Festens midtpunkt.
 • Karriere
  Med et stærkt fællesskab kunne tidlig civilisations simmere bytte varer, service og tjenester i bytte for similioner. 
  Mandlige simmere må nu have håndværker deltids karrieren. Begge køn kan også spille musik for penge, men må ikke få licenser på sange. Simmere må også sælger bøger, eje restauranter og butikker. Kun mandlige simmere må eje restauranter og butikker, og der må ikke hyres personale i butikkerne. Simmere må ikke publicere bøger, men må gerne sælge dem igennem en fysisk butik. Restauranter må kun sælger autentisk mad - ikke noget fancy pancy - for eksempel kød gryde, tærter, vin etc.
 • Romance
  Tidlig civilisations simmere havde langt mere kærlighed end deres forfædre, men var stadigvæk påvirket af familien til hvem deres udkårne skulle være. Ægteskabet er en ny opfunden cermoni, og flere kvinder ber mændende om det for at få en sikker fremtid.
  Simmere kan nu officielt blive gift og få de samme efternavne. Mændende må gerne have elskerinder, men kvinderne skal holde sig på måtten. Hvis du er frisk på det, kan du evt. åbne et bordel, for pigerne som arbejder der gælder der helt andre regler, men ikke for den almene husmor. Kvinder som alligevel er deres mænd utro, kan risikere døden eller at blive udstødt fra samfundet - det er op til dig. De kan IKKE blive skilt, ægteskab er for livet. Hvis partneren dør, må mændende gerne tage sig en ny kone, men kvinderne må KUN gifte sig med deres mands bror.
 • Objekter/møbler
  Simmerne bliver mere intelligente, og det giver dem helt nye muligheder i hjemmet. 
  Simmere kan nu bruge senge, skak, badekar, bogreoler, grill, flamme baserede lys, notesbøger, dagbøger, køleskabe, vaske, komfur, toiletter, violiner, saunaer.
 • Andre regler
  Hvis du spiller med at de forskellige nabolag, ligner forskellige civilisationer
 • Simmere fra de forskellige byer må IKKE blive gift. De må kun være sammen med nogle fra deres egen by, medmindre at en simmer ender som ambassadør i et andet lang.
 • Forsøg at holde deres etnicitet ren, sådan at du får en mangfoldig verden senere i spillet.
 • Lav deres efternavne efter deres civilisation. Har du for eksempel det gamle egypten kan du finde navne på google som matcher folk i det gamle egypten etc.
 • HUSK! Ikke alle simmere er rige. Del dine nabolag på i rig, middel og lavklasse - sådan at du får en varieret samfund. De fattige og rige skal også have forskellige tøj og huset! Realisme!

Cæsar fortæller Julia som ægteskabet.

Mål

 • Nå level 10 i karisma, maleri og skrivefærdigheden med den samme simmer - 1 point
 • Tjen 5000 similioner på at spille musik for drikkepenge - 2 point
 • Tjen en guldmedalje på en husfest, med det maximale antal af gæster til stede - 2 point
 • Udstil 100 samlerobjekter fra spillet på din grund. (Special samlerobjekter som påskeæg tæller ikke) – 2 point
 • Få den samme simmer til at skrive 10 bestsellere - 3 point

TIP! Det handler meget om at organisere i denne challenge. Sørg nu for at give alle simmere i nabolaget noget passende tøj på og opdel de forskellige verdener. Det bliver SÅ meget sjovere.

Nyttigt CC til urtiden!

(Ved du ikke hvordan man installere CC? Læs mere her)

Tøj

Hår

Makeup

Modifikationer

Script modifikationer

Soveværelse

Toilet 

Børn

Dekorationer

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare