Urtiden – History Challenge

“Vores rejse begynder i urtiden, det tidligste stadie i vores simmeres historie. En tid hvor simmerne boede i huler og hytter, samlede og jagtede deres egen mad og hvor livet galt om overlevelse.”

Dette er den længste generation, eftersom at vi skal have dem formeret en del inden at de er langt nok ude i familie til at kunne gå videre. Spiller du uden incest spiller du med generation 0 og 1, spiller du med incest er det fra generation 0 til 2. Husk at indstil MC Command center til teenage graviditet og incest – i tvivl om hvordan? Se filmen om MC Command Center

Begrænsninger

 • Langtidsønske
  Ursimmerne var alene i en barsk verden, hvor det meste af dagen gik med at sørge for mad og deres familie.
  Simmere må have langtidsønskerne: Freelance botaniker, lystfisker, Social sommerfugl, Udendørs simmer, og leder af flokken.
 • Karriere
  Alle simmere er lige vigtige  når det kommer til overlevelsen af simmer racen. Alle ursimmerne hjalp hinanden i lejrene, men den typiske kønsrollefordeling fandt stadigvæk sted. Mændene jagede og kvinder samlede. 
  Simmere i denne tidsalder må IKKE have et arbejde. De skal OVERLEVE. Kvinderne skal passe stammen, børnene, lave mad og passe planter – imens mændene skal sørge for at der er fisk til middag.
 • Romance
  Kærlighed var simpelt i urtiden. Du finder en, tager dem med hjem og laver små simmere. Uden alle problemerne ved ægteskab og soulmates.
  Ægteskab er STRENGT FORBUDT! Alle børn skal have forskellige efternavne efter natur ting. Homoseksualitet er ikke eksisterende. Det er OK at have flere partnere og blive gravid med mange forskellige. Incest er tilladt i alle stadier: mor/søn, far/datter, onkel/niece, tante/nevø, søster/bror, bedstefar/barnebarn. Adoption er IKKE tilladt. Det rådes at have teenagerne gravide hvis man laver incest delen – da teenagerne ikke skaber børn efter gener. De kan dermed få mørke og helt hvide børn… Det er i dette stadie af historien også tilladt at snyde med “cas.fulleditmode” i LES, så du kan ændre børnenes udseende og få en varieret civilisation (Kun hvis du bruger incest). Graviditetstest er IKKE tilladt, børn må IKKE sendes i dagpleje, man må IKKE føde på hospitalet. Simmere må IKKE blot lave “woohoo” – de skal altid vælge “prøv at få barn”, eftersom der ikke fandtes prævention i urtiden. Man må godt snyde med DØD i denne tidsalder, for at lave et mere realistisk spil – simmere dengang blev ikke så gamle.
 • Objekter/møbler
  Ursimmere aner ikke hvad en ipad, et fjernsyn – ja selv hvad en sofa er! De var tvunget til det hårde og barske liv.
  Simmere må købe og bruge pools, klumper af ler, skraldespande, lejrbål, telte, bål, buske og dyknings platforme.
  Med buske mener vi selvfølgelig dem som man får i udvidelsen “nye venner” som kan bruges til toilet, har man ikke denne udvidelse må man gerne bruge et normalt toilet. Hvis du ikke henter det mod, sådan at pools giver hygiejne, så må du gerne hente et bad. 
 • Andre regler
  Simmere må kun spise mad de selv fanger eller gror. Ikke noget gratis mad såsom hotdogs og skumfiduser. Sims kan heller ikke bestille medicin imod sygdom.
 • Vælger du har køre med incest må du IKKE skabe andre simmere. Alle dine simmere skal komme fra dine 2 første.

 

Mål

 • Nå level 10 i fiskning og havearbejde færdighederne på den samme simmer – 1 point
 • En simmer får børn med 5 forskellige simmere – 2 point
 • Fang en englefisk – 2 point
 • Skab en underjordisk gravplads som dine fremtids simmere kan finde – 2 point
 • Ingen i familien dør af andet end alderdom, medmindre du siger det – 3 point
 • Få 6 stammer igennem incest – 10 point
 • Få 10 stammer igennem incest – 25 point
 • Opnå over 40 simmere på 3 generationer – 50 point

TIP! Sørg for at lave så mange forskellige simmere som overhovedet muligt og tænk frem af, sådan at generation 0: Adam og Eva får børn. Generation 1 – deres børn får børn og generation 2 – deres børn får børn med hinanden i fætre og kusine stadiet, sådan at incest stort set er udryddet til Tidlig Civilisation! 

Nyttigt CC til urtiden!

(Ved du ikke hvordan man installere CC? Læs mere her)

Tøj

Hår

Makeup

Modifikationer

Script modifikationer

Soveværelse

Toilet (Til dem som ikke har “nye venner”)

Børn

Dekorationer

Comment / Kommentare

Comment / Kommentare